Have a question?
Message sent Close

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ

Τη Δευτέρα 16/3/26 έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η προγραμματισμένη κοινή συναυλία των Μοντεσσοριανών Σχολείων και του μουσικού συνόλου «Μαντολινάτα των Αδελφών Καραβιώτη».

Ήταν μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες. Ο κ. Σπύρος Καραβιώτης έκανε ουσιαστικά ένα διαδραστικό μάθημα με τη συμμετοχή των παιδιών για την ιστορία της ιταλικής καντσονέτας και της επτανησιακής καντάδας.

Οι μαθητές του Δημοτικού τραγούδησαν με τη συνοδεία της ορχήστρας τους τρεις επτανησιακές καντάδες και η μαντολινάτα τραγούδησε ορισμένες επτανησιακές καντάδες. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά του Δημοτικού χόρεψαν πέντε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από την Επτάνησο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεύκης, κ. Μάριος Ψυχάλης και ο αντιδήμαρχος Πεύκης, κ. Γιάννης Μέγας.